Eiken lamel vloer Alphen aan den Rijn

Eiken lamel vloer Alphen aan den Rijn
Eiken lamel vloer Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een hoogwaardige eiken lamel vloer Alphen aan den Rijn, die u voor een lage prijs in huis kunt halen? Dan bent u bij Balkan Wood aan het juiste adres. In onze winkel in Den Haag en in onze vestiging in Leiden vindt u de mooiste en meest hoogwaardige lamel vloeren van eikenhout. Deze vloeren worden stuk voor stuk voor zeer lage prijzen verkocht.

Wat is een eiken lamel vloer ?

Een lamel vloer bestaat uit twee lagen. Het gaat om een massief houten toplaag en een onderlaag van de stevige materiaalsoort multiplex. De twee lagen worden in de fabriek op elkaar gelijmd. Een eiken lamel vloer heeft een toplaag van massief eikenhout, met een onderlaag van multiplex.

Veel mensen halen de lamel vloer en de laminaatvloer door elkaar. Deze vloeren lijken inderdaad een beetje op elkaar, maar toch is er een belangrijk verschil. Een lamel vloer heeft namelijk een massief houten toplaag. Een laminaatvloer heeft een kunststof toplaag. Dit is een belangrijk verschil, zeker op het gebied van uitstraling.

Waarom een eiken lamel vloer kopen?

Er zijn diverse redenen om een lamel vloer te kopen. Ten eerste is de werking van de vloer beperkt, ondanks het feit dat de vloer een houten toplaag heeft. Dit komt omdat de vloer een multiplex onderlaag heeft, die niet werkt zoals hout dit doet. Verder heeft de vloer een natuurlijke uitstraling (geen enkele plank is hetzelfde!), voelt de vloer warm aan in de winter en blijft de vloer koel in de zomer.

Ook goed om te weten: u kunt de lamel vloer op allerlei manieren onderhouden en renoveren. Zo kan de vloer in de olie of lak, maar kunt u de vloer ook (laten) schuren. Als u uw lamel vloer een keer een andere uitstraling wil geven, is dit dus geen probleem.

Koop uw eiken lamel vloer Alphen aan den Rijnbij Balkan Wood

Balkan Wood heeft een groot assortiment lamel vloeren. Alle lamel vloeren die wij verkopen, zijn van uitstekende kwaliteit. Wij verkopen onze vloeren voor echte groothandelsprijzen, met kortingen tot wel 75 procent. Meer weten? Neem dan contact met ons op of bezoek een van onze winkels.