Lamel vloer Utrecht

Lamel vloer Utrecht

Wilt u een lamel vloer aanschaffen? Dan bent u bij Balkan Wood aan het juiste adres. Bezoek onze winkel in Den Haag of breng een bezoek aan onze winkel in Leiden en u kunt al onze lamel vloeren bewonderen. De vloer die u het mooist vindt en het beste bij uw interieur past, kunt u voor een lage prijs aanschaffen en direct met u mee naar huis nemen.

Wat is een lamel vloer?

Een lamel vloer wordt ook wel lamelparket genoemd. Deze vloer bestaat uit diverse lagen. De bovenste laag van een lamel vloer wordt ook wel de toplaag genoemd. Deze laag is gemaakt van hardhout. De onderste laag van de vloer, ook wel de onderlaag genoemd, is gemaakt van multiplex. Dit materiaal is doorgaans 10 tot 16 millimeter dik en wordt gemaakt van beuken- of hardhout. De twee lagen worden in de fabriek samengeperst en vastgemaakt met een sterke lijm.

De voordelen van een lamel vloer

Koopt u een lamel vloer bij Balkan Wood, dan profiteert u van diverse voordelen. Deze vloer heeft namelijk meerdere aantrekkelijke pluspunten. Ten eerste is de vloer goedkoop in de aanschaf, zeker als u deze bij Balkan Wood aanschaft. In onze winkels profiteert u namelijk van de laagste groothandelprijzen.

Daarnaast is de vloer duurzaam en milieuvriendelijk. Om een lamel vloer te maken, wordt maar liefst 80 procent minder hout gebruikt dan in de productie van een massief houten vloer. Vindt u het belangrijk een milieuvriendelijke vloer te laten leggen? Dan is deze vloer zeker iets voor u.

<p

De lamel vloeren van Balkan Wood

Balkan Wood heeft een groot assortiment hoogwaardige lamel vloeren. Deze vloeren worden stuk voor stuk voor zeer aantrekkelijke prijzen verkocht, met kortingen tot wel 75 procent. Bent u benieuwd welke lamel vloeren u bij ons kunt kopen? Bezoek dan onze winkel in Den Haag of ga naar onze winkel in Leiden. Hier kunt u al onze lamel vloeren bewonderen.