PVC vloer Rijswijk

PVC vloer
PVC vloer

Naast houten vloeren en laminaatvloeren , verkoopt Balkan Wood ook hoge kwaliteit PVC vloeren. Bent u op zoek naar een stijlvolle én ijzersterke vloer? Dan is de slijtvaste PVC vloer zeker iets voor u.

De PVC vloer Rijswijk: een korte introductie

Een PVC vloer is een kunststof parketvloer. De vloer wordt gemaakt van verschillende lagen PVC en vooral gebruikt als alternatief voor laminaat of parket. U kunt deze vloer laten leggen in uw woning, maar ook in uw bedrijfspand. Omdat deze vloer zelfs met intensief gebruik slijtvast is, kiezen veel ondernemers ervoor een vloer van PVC in hun kantoorpand te laten leggen.

De voordelen van een PVC vloer

Een vloer van PVC ziet er niet alleen mooi uit, maar is bovendien ijzersterk. Zelfs als u de vloer intensief gebruikt en hier iedere dag met tientallen mensen overheen loopt, gaat de vloer lang mee. Er komen bijvoorbeeld geen krassen of andere beschadigingen op. Daarnaast zijn de vloeren vochtbestendig, milieuvriendelijk en onderhoudsvriendelijk. En omdat de PVC vloeren van Balkan Wood altijd een houtstructuur krijgen, lijken deze vloeren exact op onze stijlvolle houten vloeren.

De PVC vloeren van Balkan Wood

Balkan Wood verkoopt PVC vloeren van uitstekende kwaliteit. Deze vloeren zijn slijtvast, vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk én op en top stijlvol. Zo hebben al onze PVC vloeren een prachtig ontwerp, zodat ze uw woning of bedrijfspand echt meer sfeer kunnen geven. U kiest uiteraard helemaal zelf welke PVC vloer van Balkan Wood u in uw huis of bedrijfspand wil laten leggen. Wel kunnen wij u helpen de perfecte vloer te vinden in ons grote aanbod PVC vloeren.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de PVC vloeren van Balkan Wood? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag, ook als het om technische vragen gaat. Wilt u een afspraak maken met Balkan Wood, om uw eigen PVC vloer aan te schaffen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u niet alleen de perfecte vloer te vinden, maar kunnen deze ook op hoog niveau komen leggen. Voor u het weet, heeft u een prachtige nieuwe vloer in huis.

Contact formulier

Google maps