Solidfloor Oegstgeest

Solidfloor Oegstgeest
Solidfloor Oegstgeest

Balkan Wood verkoopt vele verschillende houten vloeren . Ook als u een houten vloer van het gerenommeerde merk Solidfloor Oegstgeest wil kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen hoogwaardige vloeren van dit bekende merk, maar dan wel voor zeer lage groothandelsprijzen. Bij Balkan Wood kunt u profiteren van een hoge korting tot maar liefst 75 procent!

Kwaliteit, innovatie en design

Solidfloor houdt zich al jaren bezig met het ontwerpen en produceren van hoge kwaliteit vloeren van hout. Het merk staat naar eigen zeggen voor kwaliteit, innovatie en design. Investeert u in een Solidfloor houten vloer, dan heeft u hier jaren plezier van. De hoge kwaliteit vloer gaat namelijk lang mee. En door het prachtige design van de vloer, wordt uw Solid floor houten vloer echt de ‘eyecatcher’ van uw interieur. Vele jaren lang.

Solidfloor heeft door de jaren heen vele verschillende vloeren ontworpen en geproduceerd. Balkan Wood heeft meerdere vloeren van het merk in het aanbod. Bent u benieuwd welke Solidfloor vloeren wij verkopen? Bezoek dan onze winkel in Den Haag of onze winkel in Leiden. In de Balkan Wood winkels kunt u alle floors vloeren in ons assortiment bewonderen.

Hoogwaardige vloeren met groothandelsprijzen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een hoogwaardige vloer van hout in huis kan leggen. Daarom verkopen wij hoge kwaliteit vloeren, maar dan niet voor hoge prijzen. In onze winkels profiteert u altijd van de beste aanbiedingen, met kortingen tot wel 75 procent. Zelfs als u een laag budget heeft voor uw nieuwe vloer, kunt u slagen in onze winkels. Met uw lage budget koopt u niet zomaar een vloer, maar koopt u een houten vloer van uitstekende kwaliteit.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over het merk Solidfloor of de diverse Solid floor vloeren die wij verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Uiteraard kunt u uw vragen ook in een van onze winkels stellen. Onze medewerkers staan hier iedere dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar.

Contact opnemen

Google maps