Visgraat Parket

"<yoastmark

Visgraat Parket

De visgraat vloer is klassiek, tijdloos en tegelijkertijd erg trendy. Wilt u deze vloer dolgraag in huis (laten) leggen, maar heeft u niet zo’n groot budget voor uw nieuwe vloer? Dan zit u goed bij Balkan Wood. Wij verkopen namelijk de mooiste visgraat vloeren van massief eiken, maar dan wel voor groothandelsprijzen. Bij ons profiteert u van hoge kortingen, tot wel 75 procent.

De visgraat parket: op en top klassiek

Visgraat vloer is een op en top klassieke vloer. De vloer is al jaren erg populair en heeft een tijdloze uitstraling. Als u de vloer nu koopt omdat deze erg trendy is, heeft u hier over enkele jaren zeker geen spijt van. Over vele jaren heeft uw visgraat vloer namelijk nog steeds een klassieke, tijdloze en trendy look.

Een visgraat vloer staat mooi in vrijwel iedere woning. U kunt deze vloer laten leggen in uw boerderij, maar ook in uw herenhuis, in uw appartement of in uw rijtjeshuis. Door de klassieke uitstraling van de vloer, staat deze simpelweg prachtig in ieder pand en in iedere inrichting.

Een visgraat vloer van het beste hout

Balkan Wood verkoopt visgraat vloeren uit Slovenië. Wij halen onze vloeren niet voor niets uit dit land. In Slovenië groeien bomen namelijk niet alleen langzaam, maar ook gelijkmatig. Door het langzaam en gelijkmatig groeien van de bomen, is het hout van deze bomen van uitstekende kwaliteit. Het gevolg? Hier worden de mooiste vloeren van gemaakt, die u voor een lage prijs kunt kopen bij Balkan Wood.

Visgraat vloer eik massief kopen? Bezoek onze winkel

Wilt u een visgraat parket van massief eikenhout kopen? Bezoek dan onze winkel in Den Haag of kom eens naar onze winkel in Leiden. Hier kunt u al onze vloeren bewonderen. En weet u niet zo goed welke vloer het beste aan uw eisen en wensen voldoet? Dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij geven u graag geheel vrijblijvend aankoopadvies, zodat u de perfecte visgraat vloer eik massief kunt kopen. Wij ontvangen u graag in een van onze winkels!

Contact opnemen

Google maps