Visgraat vloer Katwijk aan Zee

Visgraat vloer Katwijk aan Zee

Visgraat vloer Katwijk aan Zee

De visgraat vloer is op dit moment erg trendy. Wilt u deze klassieke vloer ook in huis (laten) leggen? Dan bent u bij Balkan Wood aan het juiste adres. Wij verkopen de mooiste visgraat vloeren, maar dan wel voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Een visgraat vloer van hoge kwaliteit

Koopt u uw visgraat vloer bij Balkan Wood, dan weet u zeker dat u een hoge kwaliteit vloer mee naar huis neemt. Wij verkopen namelijk enkel vloeren van uitstekende kwaliteit. Het hout dat wij gebruiken voor onze vloeren, komt uit Slovenië. In dit land groeien de bomen langzaam en gelijkmatig. Hier komt de beste kwaliteit hout uit voort, waar wij weer hoge kwaliteit visgraat vloeren van maken.

Een massief houten visgraat vloer

Balkan Wood is gespecialiseerd in de verkoop van massief houten vloeren. Ook onze visgraat vloer is van massief hout gemaakt. Dit betekent overigens niet dat u veel moet betalen voor uw visgraat vloer. Wij verkopen onze vloeren namelijk altijd voor lage prijzen, met kortingen tot wel 75 procent.

Wilt u geen visgraat vloer aanschaffen, maar wel een massief houten vloer met een andere uitstraling? Dan bent u bij Balkan Wood ook aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk ook andere soorten massief houten vloeren, waaronder massief eiken vloeren, verouderde vloeren van massief hout en eiken lamelvloeren.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek een van onze winkels

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons grote aanbod hoogwaardige én voordelige visgraat vloeren? Neem dan een kijkje op onze website. En wilt u onze vloeren een keer in het echt bewonderen? Dan komt u naar een van onze winkels. U vindt een Balkan Wood winkel in Den Haag, maar wij hebben ook een winkel in Leiden. Uiteraard bent u welkom in beide vestigingen om onze vloeren te bekijken.

Heeft u een vraag over onze Visgraat vloer Katwijk aan Zee? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden, ook over de vele andere vloeren die wij verkopen.

Contact opnemen

Google maps