Vloeren schuren Amstelveen

Vloeren schuren Amstelveen
Vloeren schuren Amstelveen

U loopt iedere dag met meerdere mensen over uw vloer heen. Het is dan ook niet zo vreemd dat uw vloer na een tijdje wat beschadigt. Is uw vloer ernstig beschadigd? Dan hoeft u geen nieuwe vloer te laten plaatsen, maar kunt u uw vloer ook laten schuren. Balkan Wood is al jaren gespecialiseerd in het schuren van verschillende soorten vloeren en kan ook uw vloerbedekking een grote beurt geven.

Stofvrij vloeren schuren Amstelveen

Balkan Wood schuurt uw vloer met het dust-care systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen stof vrij komt bij het schuren. Dit is erg prettig voor u als klant, want dit betekent dat u na ons bezoek niet nog dagenlang, wekenlang of zelfs maandenlang overal stof tegenkomt in uw woning. Uw vloer ziet er geweldig uit na ons bezoek, zonder dat u de gehele woning stofvrij moet maken.

Balkan Wood: ervaren, professioneel en gecertificeerd

Balkan Wood is uw ervaren, professionele én gecertificeerde vloerexpert. Huurt u onze specialisten in voor het schuren van uw vloer, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt. Bij Balkan Wood heeft u altijd de garantie op een prachtig eindresultaat. En omdat wij pas naar huis gaan als het eindresultaat helemaal aan uw hoge eisen voldoet, weet u zeker dat u aan het einde van de rit tevreden bent met onze dienstverlening.

Het werkgebied van Balkan Wood

Balkan Wood heeft een groot werkgebied, namelijk service door heel Nederland. Tegen Groothandels Prijzen, werken verantwoord en duurzaam, levenslange garantie op massief hout en geven u een eerlijk advies en de juiste behandeling naar wens.

Direct een afspraak maken? Neem contact op

Wilt u uw houten vloer laten schuren door Balkan Wood? Neem dan contact met ons op en wij komen op de korte termijn bij u langs. Wilt u meer weten over onze werkwijze bij het schuren, voor u een afspraak maakt? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Contact opnemen

Google maps