Wood floring Utrecht

Wood floring Utrecht
Wood floring Utrecht

Balkan Wood legt niet alleen vloeren van hout , maar kan ook verschillende soorten parketvloeren leggen. Koopt u uw parketvloer bij deze

Balkan Wood heeft zich vele jaren gespecialiseerd in wood floring, ofwel het verkopen en leggen van verschillende soorten houten vloeren. Door de jaren heen hebben wij vele klanten bij gemaakt met een prachtige vloer van hout, van uitstekende kwaliteit. Wilt u een houten vloer aanschaffen, voor een aantrekkelijk lage prijs? Bezoek dan onze winkel in Leiden of onze vestiging in Den Haag en u vindt hier gegarandeerd de perfecte houten vloer. Deze kunt u voor een lage prijs mee naar huis nemen.

Verschillende soorten houten vloeren

Balkan Wood verkoopt verschillende soorten houten vloeren. Denk hierbij aan lamel vloeren, maar ook aan visgraat vloeren en eikenhouten vloeren. Alle vloeren die wij verkopen, zijn afkomstig uit Sloveniƫ. Hier groeien bomen niet alleen langzaam, maar ook zeer gelijkmatig. Door het langzaam en gelijkmatig groeien van de bomen, is het hout van deze bomen van uitstekende kwaliteit.

Wij reizen dan ook niet voor niets naar Sloveniƫ voor onze vloeren, maar doen dit omdat wij hier de beste kwaliteit vandaan kunnen halen. Deze kwaliteit kunt u voor een lage prijs mee naar huis nemen.

Hoge kwaliteit voor een groothandelsprijs

Wij vinden het belangrijk dat u een mooie vloer mee naar huis kunt nemen, zonder dat u hier veel geld voor moet betalen. Daarom verkopen wij onze vloeren altijd voor groothandelsprijzen. Welke vloer u ook koopt bij Balkan Wood: u weet zeker dat u van de beste prijs profiteert. Met een beetje geluk profiteert u zelfs van een aanbieding en bespaart u tot 75 procent op uw gloednieuwe vloer.

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bezoek een van onze winkels

Bent u benieuwd welke houten vloeren wij op dit moment verkopen? Dan kunt u een kijkje nemen op onze website, maar u bent ook van harte welkom in onze winkels. U vindt een Balkan Wood winkel in Den Haag, maar ook in Leiden. In beide winkels van Balkan Wood kunt u ons complete aanbod houten vloeren bewonderen.

Heeft u een vraag over onze dienstverlening op het gebied van Wood floring Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.