Balkan Wood
Balkan Wood

Veel gestelde vragen (FAQ)

Balkan Wood heeft verschillende leveranciers, in Nederland en in het buitenland. Zoals onze naam al aangeeft komt het grootste deel van ons hout uit de Balkan! De houtkap is streng gereguleerd en al ons hout is gekeurd door de FSC. Voor uniek en hoogwaardig eiken bent u bij ons aan het juiste adres!

Balkan Wood kan uw vloer van begin tot eind verzorgen. Nadat u in de winkel bent geweest of via de website een aavraag heeft gedaan zullen wij u een offerte toesturen gebaseerd op de maten die wij van u hebben ontvangen. Als u interesse heeft zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak voor inmeten van de woning. Hierna krijgt u een aangepaste offerte en kunnen wij verdere afspraken inplannen voor levering en het leggen van de vloer.

Wij doen ons best om alle aanvragen tijdig te beantwoorden. Door grote drukte kan het soms enkele dagen duren voor wij een offerte zullen opsturen. Is er haast bij dan kunt u natuurlijk even bellen of e-mailen om dit aan te geven!

Nadat het hout is geleverd zullen wij beginnen met het leggen van de vloer. De parketteurs zullen uw vloer naar uw wens leggen en behandelen. Wij leveren alle benodigde materialen (alles wordt benoemd in de offerte).

Er zijn kosten voor het bezorgen en op locatie brengen. Onze bezorgers zullen alle materialen naar de juiste plek brengen en klaarzetten voor de parketsteur. De kosten voor de bezorging hangen af van het gewicht en of de bezorgers trappen op moeten om het hout bij u op locatie te brengen.

Veel parketvloeren zijn goed zelf te leggen door iemand die handig is. Wij zullen u hierover eerlijk advies geven. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen als u ergens een probleem mee heeft.

Legt u de vloer zelf dan heeft u natuurlijk geen garantie op het leggen! De garantie voor het hout blijft natuurlijk.

Wilt u de vloer door ons laten leggen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Vraag een offerte aan voor de actuele leg prijzen. 

De tijd die nodig is voor het leggen is afhankelijk van het soort parketvloer, de oppervlakte, de behandeling en de vorm van de ruimte. U kunt dit het beste direct aan ons vragen, dan maken wij een schatting voor u. De uiteindelijke tijd kan natuurlijk afwijken van de geschatte tijd.

Wij geven garantie op zowel het leggen als op het hout zelf.

Het is optimaal als u een aantal weken van te voren aangeeft wanneer u wilt dat uw vloer wordt geplaatst. Wij kunnen dan een parketteur voor u inplannen.

Wij adviseren u graag over welke kleur u bij uw (onbehandelde) vloer kunt kiezen. Onze parketteurs zijn zeer ervaren met het mengen en toepassen van verschillende olie of lak en zorgen ervoor dat u precies de kleur krijgt die u wilt!

Wij beantwoorden graag al uw vragen en zullen ons best doen om u zo goed mogelijk te informeren. Bel of e-mail ons gerust.