Balkan Wood
Balkan Wood

Balkan Wood Parket Service

Onze service houdt in dat uw nieuwe vloer van begin tot eind verzorgd wordt. Wij leveren uiteraard het hout en de benodigde materialen. Ook voor het leggen, de behandeling en de afwerking van bijvoorbeeld plinten bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen parket vloeren van de hoogste kwaliteit in de gehele Benelux en Duitsland.

Onze parket leggers zijn zeer ervaren en bekwame vakmannen, die niet zullen rusten voordat u 100% tevreden bent met uw vloer.

Massief Eiken - Visgraat
Chevron Excellent

Nazorg

Ook nadat uw vloer volledig klaar is zorgt Balkan Wood voor de juiste nazorg, zodat u jaren lang zonder problemen van een perfecte vloer kunt genieten. Wij verkopen uiteraard gespecialiseerde reinigings- en onderhouds-middelen, welke u kunt gebruiken om uw vloer in top conditie te houden.

Ook bij eventuele beschadigingen (bijvoorbeeld waterschade) staan wij altijd voor u klaar. Ook als u uw vloer niet bij ons heeft gekocht kunnen wij een schade-rapport voor u opstellen, welke u aan uw verzekeraar kunt geven.

Onderhoud & schuren

Heeft u een parketvloer die onderhoud nodig heeft? Ook als u uw vloer niet bij ons heeft gekocht bent u bij ons aan het juiste adres voor bijvoorbeeld opnieuw polijsten / schuren en oliën. Neem contact met ons op voor een offerte hiervoor. Voor reparaties aan uw bestaande parketvloer kunt u ook contact met ons opnemen. Wij komen dan uw vloer inspecteren en zullen u uitgebreid adviseren over welke opties mogelijk zijn.

Visgraat vloer Excellent
Eiken Lamel - Primus -18 cm - invisibile lak

Garantie

Wij geven een levenslange garantie op onze massieve houten vloeren. Mochten er problemen ontstaan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook op onze lamel en duoplank vloeren hanteren wij een aanzienlijke garantie, de duur hiervan is afhankelijk van het soort vloer en bijvoorbeeld de dikte van de toplaag. Voor meer informatie, vraag naar onze voorwaarden.