Balkan Wood
Balkan Wood

Houten vloer Rotterdam


Bent u op zoek naar elegante houten vloeren in Rotterdam? Bij Balkanwood heeft u ruime keuze in vloeren die passen bij uw wensen en smaak. Met onze scherpe prijzen en topkwaliteit leveren wij al jaren resultaat.

Onze parketleggers zijn zeer ervaren en bekwame vakmannen, die niet zullen rusten voordat u 100% tevreden bent met uw houten vloer.

Massief Eiken - Visgraat

Waarom kiezen voor een houten vloer?

Houten vloeren worden met de jaren steeds populairder. Het is daarom belangrijk om te weten wat de voordelen en nadelen zijn van een houten vloer.

Een houten vloer zetten gaat voor lange tijd mee en is duurzaam. Zo kun je voor aantallen jaren genieten een elegante en duurzame houten vloer.

Hout is natuurlijk en zorgt voor een unieke ambiancé. Zo heeft u een sfeervolle woning dat past bij uw wensen en smaak.

Vindt u vloerverwarming belangrijk en wilt u dat combineren? De meeste houtsoorten kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming, zo heeft u ook warme voeten wanneer u wilt.

Daarnaast is het onderhoud van een houten vloer goed te doen. Met behulp van reinigingsmiddelen kunt u het onderhoud geheel zelf uitvoeren. 

Het is wel belangrijk om rekening te houden met het de winter- en zomertijden. Zo komt het sporadisch voor dat bepaalde houten vloeren kunnen gaan werken. Dit betekent dat het hout kan vervormen doordat er veel vocht bij komt.

Wat kunt u hiertegen doen?

Zorg ervoor dat er geen water voor lange tijd op de houten vloeren ligt. Zo voorkomt u dat het water wordt opgezogen in het hout. 

Lees hier meer over de voordelen van houten vloeren. Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op.