Balkan Wood
Balkan Wood

Massief eiken vloer Rotterdam

Massieve eiken vloeren worden ook wel gezien als de traditionele manier van houten vloerbedekkingen. Vertrouwelijk, scherp geprijst en zelf aanleggen is mogelijk.Onze parketleggers zijn zeer ervaren en bekwame vakmannen, die niet zullen rusten voordat u 100% tevreden bent met uw eiken vloer.

Massief Eiken - Visgraat

Waarom kiezen voor een massieve eiken vloer?

Bent u van plan om te kiezen voor een massieve eiken vloer? Dan leggen wij u graag uit waar u op moet letten en wat het met zich meebrengt. 

Voordelen massief eiken vloer

Een combinatie vinden van een traditionele uitstraling en duurzaamheid klinkt al gauw lekker in de oren. Dit type vloer gaat voor lange tijd mee en vergt niet veel onderhoud. Zo kunt u langdurig genieten van dit unieke soort vloer. Het wordt bovendien naast woningen ook vaak gebruikt in kantoren en lokale winkels. 

De kwaliteit voel je al snel aan als je er op loopt. De lichte scheurtjes in het hout zorgt voor een sfeerrijke ambiancé dat de omgeving al snel gezelliger maakt. Deze houtsoort is al jarenlang een aanrader en blijft zijn unieke voordelen behouden.

Nadelen massief eiken vloer

Net zoals alle andere houten vloeren is er altijd een risico dat het vloer kan gaan werken. Dit betekent dat er weleens vocht in de vloer kan komen. Door het zorgvuldig te gebruiken en regelmatig te onderhouden kan dit al snel worden voorkomen. 

Daarnaast is vloerverwarming niet ideaal bij het hebben van een massieve eiken vloer. Dit wilt bovendien niet zeggen dat het niet kan, alleen dient er wel een specialist ingeschakeld te worden die dit kan lijmen. Zelf proberen mag ook altijd.

Wilt u graag meer informatie weten of langskomen in één van onze showrooms? Neem dan contact met ons op.