Balkan Wood
Balkan Wood

Massief houten vloeren

Wilt u graag een massief houten vloer leggen in uw nieuwe woning? Bij Balkan Wood heeft u ruime keuze in vloeren die passen bij uw wensen en smaak. Met onze scherpe prijzen en topkwaliteit leveren wij al jaren het mooiste resultaat.

Onze parketleggers zijn zeer ervaren en bekwame vakmannen, die niet zullen rusten voordat u 100% tevreden bent met uw eiken vloer.

Massief Eiken - Visgraat

Waarom kiezen voor een massief eiken houten vloer?

Onze massief eiken houten vloeren zijn veruit onze meest populaire soorten hardhouten vloeren. Met zijn karakteristieke nerf en prachtige honingkleurige tinten is er niets te vergelijken met de schoonheid van een echte eiken vloer. Onze vloeren kunnen onafgewerkt worden geleverd, of in de fabriek worden voorgelakt olie die het hout voedt en verrijkt, de nerfstructuur accentueert en een natuurlijke satijnglans geeft. Onze massieve en samengestelde eiken vloeren zijn gemaakt van duurzaam gewonnen hardhout en zijn verkrijgbaar in een reeks van kwaliteiten, tinten en afwerkingen die passen bij elk interieur. Al onze eiken vloeren worden standaard geleverd in brede planken en lange lengtes.

Meer weten over onze massieve vloeren?

Wilt u meer weten over onze massief eiken vloeren, bekijk dan ons assortiment, kom langs in een van onze winkels of bekijk onze pagina’s over massief eiken vloeren in AmstelveenDen HaagLeiden en Rotterdam voor meer specifieke informatie.